Uz nekoliko prodavaonica u Zagrebu otvorena su vrata nove Skiny prodavaonice u Puli

Skiny je sinonim za udobno i jednostavno donje rublje dizajnirano da bude nošeno i voljeno, a od sredine ožujka 2018. dostupan je na novoj adresi – ovaj put u Puli, Ulica Sergijevaca 25.

SKINY_spring_summer_2018_original

Namijenjen je ženama i muškarcima koji se žele osjećati dobro u vlastitoj koži i biti svoji u svim životnim situacijama. Pored svima omiljenog baznog asortimana koji odgovara svakom tijelu, u novootvorenoj prodavaonici u Puli i shopovima u Zagrebu, možete provjeriti novu kolekciju kupaćeg asortimana. Skiny se ističe visokokvalitetnim materijalima i prepoznatljivim dizajnom čime je postao globalni brand sa značajnim brojem lojalnih kupaca.

SKINY_spring_summer_2018_original_Skiny

Proljetno ljetna kolekcija inspirirana je uživanjem u trenutku, slobodom pokreta, bez fiksnog rasporeda, doručak u pidžami…. Koji je dan u tjednu? Nije važno! …pustiti da vaš duh luta.

Skiny_181_A_Journey

Naglasi individualnost, odvaži se na različitost. Na svakom mjestu na koje te život odvede. Prihvati iznenađenja, zavoli spontanost u svakom raspoloženju, prepusti se avanturi i prati priču o putovanju na Facebook profilu.