U stilski besprijekornom okruženju novootvorene Tosca Blu trgovine u Splitu, brojni posjetitelji razgledali su novu kolekciju jednog od najpoznatijih talijanskih brendova za žene i uvjerili se kako je riječ o modnim dodatcima koji savršeno prate suvremenu, modernu ženu u svim životnim prigodama omogućujući joj da se u svakoj prilici osjeća lijepo i udobno. Tako su, u jednom od najpopularnijih splitskih shopping centara, City Center one, brojni poklonici imali priliku vidjeti Tosca Blu novitete izrađene od prirodnih materijala koji su danas, u svijetu mode, sinonim za izvrsnost.

Otvorenje splitske trgovine, brend Tosca Blu proslavio je u društvu istinskih ljubiteljica talijanskog stila: glumice Ane Gruice, modne dizajnerice Monike Sablić, svjetskih i europskih taekwondo prvakinja Lucije i Ane Zaninović, najmlađe članice poznate splitske glazbene obitelji Huljić, Hane Huljić te blogerice Gabrijele Budimir.

Novu Tosca Blu prodavaonicu u Splitu možete pogledati u ekskluzivnoj trgovini na drugom katu City Center one koji se prostire na više od 60 m2, predstavljajući tako novu shopping oazu za sve ljubiteljice modnih dodataka.