Jer volimo svoje!

Ovog ljeta ostanite u trendu s novim ručnikom za plažu, atraktivnim kupaćim kostimom ili večernjoj haljini.

Sve što vam je potrebno za nezaboravno ljeto pronađite u više od 150 Tekstilpromet prodavaonica i osvojite jedno od mogućih 20 sedmodnevnih ljetovanja u mobilnoj kućici za obitelj ili ekipu u Kampu Galeb u Omišu.  Kako ne bi ostali bez novih tenisica za ugodnu vožnju biciklom ili lagane jakne za planinarenje, osim ljetovanja možete osvojiti i jedan od 20 poklon bonova u vrijednosti od 500 kuna.

U nagradnoj igri „Trendove spoji, ljetovanje osvoji“ možete sudjelovati kupnjom od minimalno 50 kuna u jednoj od mnogobrojnih prodavaonica Tekstilprometa, kao što su Top Sport, Skiny, Centra, Naš dom, camel active, adidas i mnoge druge, u periodu od 1. srpnja do 29. srpnja 2020.

Pošaljite SMS s brojem računa i vašim podacima na broj 60006 i osvojite jednu od nagrada iz bogatog fonda s više od 100 nagrada.

Prve dobitnike ljetovanja i ostalih nagrada izvlačimo već 15. srpnja, a drugo izvlačenje će se održati 29. srpnja 2020.

Popis svih prodajnih mjesta nalazi se na linku.

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Kamp Galeb

Kamp Galeb smješten je na ulazu u pitoreskni dalmatinski gradić Omiš, grad s gusarskom prošlosti, u blizini impresivnog kanjona rijeke Cetine i ušća rijeke u more. Udaljen je samo 25 km od centra najvećeg grada na hrvatskoj obali – Splita.

Kamp je iznimno pogodan za djecu, ponajprije zbog velike pješčane plaže i plitkog mora, te ponosno nosi epitet obiteljskog kampa. Uz to, sportski tereni, prijateljsko osoblje i bogata gastronomska ponuda savršena su kombinacija za opuštanje i zabavu. Pozicija kampa idealna je za jednodnevne izlete u Dubrovnik, Međugorje, u ostale okolne gradove i na otoke.

Prostrana pješčana plaža pruža se duž cijelog kampa Galeb, a zbog izrazito plitkog mora posebno je pogodna za obitelji s malom djecom.

Gostima kampa Galeb na raspolaganju su brojni sportsko- rekreacijski sadržaji:

  • bazeni
  • teren za nogomet na umjetnoj travi
  • osvjetljeni teniski tereni pogodni za dnevnu i noćnu igru
  • teren za odbojku na pijesku
  • dječje igralište
  • stolni tenis
  • penjačka stijena
  • aerobik
  • aqua aerobik
  • zumba

Vaši mališani u kampu moći će uživati u mini clubu, igrama na plaži, face paintingu, umjetničkim radionicama i nezaboravnom mini discu.

U blizini kampa možete uživati u sportovima kao što su rafting, canyoning i planinarenje.

Kamp Galeb ponosni je vlasnik oznake Ecocamping, zahvaljujući velikim naporima u zaštiti okoliša i očuvanju prirode, te sigurnosti i kvaliteti kampiranja. Kao nositelj Bike certifikata, kamp je idealan za ljubitelje bicikliranja.

Otputujte na virtualno putovanje u kamp Galeb i grad Omiš te unaprijed pogledajte što vas očekuje.

Više detalja o Kampu Galeb možete pronaći ovdje.