Naslovnica

Kolekcija

U središtu stila
U središtu stila
U središtu stila

Pripremite se za ljetne dane uz novu Centra kolekciju! Oduševite se novim modnim pričama, počastite se novim komadima, osjećajte se ugodno i sa stilom odgovorite na najveće ljetne vrućine uz Centru!

Kolekcija SUN KISSED FLOWER inspirirana je vedrim koloritom cvijeća. Mornarska tema NOSTALGIC VACATION nezaobilazni je modni izričaj koji će unijeti dašak morske atmosfere. Motivi flore tropskog uzorka unutar kolekcije HIDDEN PARADISE ovog ljeta oživljavaju razigranost i kolorističko bogatstvo tropskih krajeva,  dok su neutralne boje kroz SINSET kolekciju klasičan odabir kojem se uvijek vraćamo. Skladnu modnu priču idealnu za bezbrižno uživanje donosi kolekcija MAGICAL BLUE.

Hidden Paradise

Vodeći trend inspiriran prirodom su tropski uzorci koji bude želju za avanturom. Motivi flore unutar tropskog uzorka ovog ljeta oživljavaju razigranost i kolorističko bogatstvo tropskih krajeva u koje bi rado izbliza zakoračili.

Pročitaj više

Sunset

Neutralne boje klasičan su odabir kojem se uvijek vraćamo.  Njihova paleta istaknula je jednostavne bijele i bež tonove, tople nijanse smeđe, sve do vječno privlačne crne. Grafike su naglašene toplim žutim tonovima te sjajnim bakrenim detaljima.

Pročitaj više

Nostalgic Vacation

Mornarska tema nezaobilazni je modni izričaj s kojim nikada ne možete pogriješiti . Prugasti uzorak te kombinacija tamno plave i bijele boje unijeti će dašak morske atmosfere i pobuditi nostalgiju za dugim šetnjama uz more.

Pročitaj više

Sun Kissed Flower

Floralni dezen i ove je sezone modna konstanta u kojoj glavnu ulogu ima orhideja, cvijet koji simbolizira prirodnu ljepotu i ljubav. Uz vedri kolorit cvijeća odlično su se uklopili monokromatski, crno-bijeli elementi, točkice i prugice. Njihovim spajanjem dobili smo zanimljive grafike koje su unijele dozu vedrine, a detalji sjajnog printa dašak elegancije.

Pročitaj više

Magical Blue

Nijanse plave i spoj različitih dezena čine ovu skladnu modnu priču opuštenom i nježnom, kreiranom za bezbrižno uživanje. Dva naizgled nespojiva dezena povezali smo u jednu priču iz koje su izašle zanimljive grafike, plise suknja i tunika.

Pročitaj više