Naslovnica

Kolekcija

U središtu stila
U središtu stila
U središtu stila

Pronađite idealnu kombinaciju za sebe i uronite u jesen puni optimizma. Naša jesensko-zimska kolekcija donosi pregršt iznenađenja za sve uzraste.

Kolekcija LOVE WINS inspirirana je crno-bijelom klasikom. WILD TOUCH budi divljinu u nama, a NATURE POWER mir i staloženost. Kroz MORE L’AMOUR kolekciju prikazali smo ljubav na naš način. I na kraju, ovu modnu priču u cjelinu povezuje kolekcija MORE FUNDAY koja unosi pozitivnu vibru.

More funday

Učinite svoj dan zabavniji uz našu novu kolekciju! Razne kombinacije uzoraka, linija, točkica i geometrijskih elemenata učinile su kolekciju pozitivnom i unijele pravi moderan modni osjećaj.

Pročitaj više

More l’amour

Casual priča, koja se proteže kroz kolekciju, naglašena je kroz dvije boje – bordo i tamno plavu. Upravo one čine ovu kolekciju prepoznatljivom i jedinstvenom. Kolekcija je posebna  zbog upečatljivih grafika u vidu cvjetnih dezena i apstraktnih motiva.

Pročitaj više

Wild touch

Što je sezona jesen/zima bez leopard uzorka? Bezvremenski  leopard dezen ključan je i u našoj kolekciji.  Zanimljive grafike i dezeni upotpunili su ovu modnu priču.

Pročitaj više

Love wins

Crno-bijeli tandem s kojim nikada ne možemo pogriješiti dominira ovom elegantnom kolekcijom.  Jednostavnost kolekcije razbijena je crno bijelim dezenima, a dodatnu dozu elegancije udahnut će lame niti provučene kroz pleteni dio.

Pročitaj više

Nature power

Doživi i istraži prirodnu opuštenost i mir! Inspiraciju za ovu kolekciju pronašli smo upravo u prirodnoj mirnoći i staloženosti. Fokus NATURE POWER kolekcije je na ugodnim materijalima i funkcionalnosti koji su neophodni za ispunjeni boravak u prirodi.

Pročitaj više