Naslovnica

Kolekcija

U središtu stila
U središtu stila
U središtu stila

Ove sezone budite u središtu stila s novom kolekcijom proljeće ljeto 2020. u kojoj dominiraju prirodni materijali. Jednostavno zablistajte uz savršenu kombinaciju boja i uzoraka u kolekciji koja odiše luksuzom i naoko jednostavne modele čini ženstvenim.

Fluidne haljine i suknje u dvobojnom dezenu osvojit će svaku ženu kojoj je bitna udobnost, dok muška kolekcija pronalazi inspiraciju u otkrivanju i upoznavanju novih destinacija, kultura te novih doživljaja.

Šarenilo boja i uzoraka u kombinaciji s originalnim krojevima, razveselit će brojne mališane te unijeti dašak čarolije i osobnosti u svaki dječji ormar.

Sjaj sunca

Lepršave plisirane suknje maksi dužine u kombinaciji s majicama upotpunjene su zanimljivim grafikama  i dekoracijama. Opušten i moderan svakodnevni izgled apsolutni je favorit ove sezone.

Pročitaj više

Noćni sjaj

Tajna privlačnosti ovog stila je prije svega u nenametljivoj eleganciji i velikoj mogućnosti kombiniranja. Modeli su jednostavni, komotni, s malim pomakom u silueti što im daje efektan izgled.

Pročitaj više

Večernji sjaj

Osim doze romantike, pastelne boje savršeno reflektiraju atmosferu proljetne i ljetne sezone, njihovu opuštenost i vedrinu.

Pročitaj više

Sjajna kombinacija

Poznati svjestki brandovi (Brandovi Betty Barclay, Gerry Weber, XT Studio, Brandtex, Kenny S, Soyaconcept, Camel Active, Navigare, Sea Barrier) savršeno upotpunjuju CENTRA sjajnu kolekciju.

Pročitaj više