Poznati talijanski modni brand IMPERIAL ponovno je razveselio sve svoje poklonike i organizirao party u svojoj prodavaonici u Splitu. Među splitskim ljepoticama koje su su se pridružile slavlju, bile su Marijana Batinić, Nives Ivanković, Silvia i Sonja Dvornik, Gabrijela Budimir te zaštitno lice branda Žana Jurišić.

Split, 27. listopada 2017. – IMPERIAL, novi modni brand dostupan na hrvatskom tržištu, spaja nespojivo i namijenjen je onima nemirnog  i kreativnog duha. I ove sezone IMPERIAL eksperimentira krojevima, stilovima i materijalima što ga čini neizostavnom adresom svih onih koji koji se usude stvarati modne mikseve i remikseve. Inspiraciju  pronalazi u modernim ženama te posebnu pažnju posvećuje odabiru materijala koji će suvremenu ženu pratiti u svim njenim životnim prilikama.Aktualna kolekcija nadahnuta je estetikom modnih oprečnosti posebice prilikom odabira materijala. Od bogatog baršuna, fine čipke i cvjetnih uzoraka do rastezljivih „sportskih“ komada – mogućnosti odvažnih kombinacija je bezbroj.

Nakon vrlo uspješnog otvorenja ovoga srpnja, IMPERIAL je organizirao novi party 27.10.2017. u City Centeru one Split i ponovno privukao poznate splitske fashionistice. Posjetitelji su imali priliku upoznati Marijanu Batinić koja s ponosom bira Imperial outfite te Žanu Jurišić – zaštitno lice branda i poznatu fashion blogericu. Kako smjelo kombinirati najnovije IMPERIAL kreacije znaju i blogerice Silvia Dvornik i Gabrijela Budimir, a poznata glumica Nives Ivanković uvijek rado bira one kombinacije u kojima neće proći nezapaženo. Za odlične fotke s partyja pobrinula se najpoznatija splitska street style fotografkinja Sonja Dvornik.

Kako bi dodatno začinile svaku IMPERIAL modnu kombinaciju, sve su posjetiteljice imale priliku isprobati i nove TOSCA BLU torbice koje su se savršeno uklopile u poseban talijanski modni izričaj. TOSCA BLU noviteti također Vas očekuju u City Centeru one Split i neizostavna su destinacija svih ljubitelja kvalitetnih modnih dodataka.