Gerry Weber jesenska kolekcija predstavljena je vjernim kupcima i svim zainteresiranima na modnom druženju s kupcima pod već poznatim naziv “Shoppingiranje sa stilom”!

Povodom druženja, svi posjetitelji su kupovali po 30% nižim cijenama na odabrani dio nove kolekcije jesen/zima 2017. Kako bi odabrali idealne odjevne predmete za vlastitu građu tijela na raspolaganju za savjete i konzultacije bila je naša višegodišnja partnerica, modna savjetnica Alma Premerl Zoko.

Gerry Weber jesenska kolekcija

Nova Gerry Weber kolekcija donosi sive klasične boje kombinirane s mnoštvom bordo nijansi i bojom meda i jantara čije detalje donosimo putem video kampanje. Unutar kolekcije mogu se pronaći i bijele hlače te sakoi animalnih printeva, a više savjeta o njihovoj kombinaciji možete pročitati u blog postu Modni ALMAnah.

Gerry Weber ponuda uz istoimeni brend obuhvaća Taifun i Samoon  modne linije.
Modna linija Samoon namijenjena plus size ženama, u veličina od 44 do 54, a ove jeseni donosi trendy modele suknji, haljina, tunika i kaputa.

Samoon-GerryWeber

gerry weber-samoon-outfit

Gerry Weber druženje u petak 29.9.2017. zabilježila je i kamera Nove TV za sve one koji modne trendove vole pratiti i putem televizije i digitalnih kanala. Pogledajte modni prilog i isprobajte outfite koji su vam se najviše svidjeli u Gerry Weber prodavaonicama u Zagrebu i Splitu (link na GW prodajna mjesta), a sve dodatne informacije vezane za buduća događanja pratite na našem Facebook profilu CENTRA.