Povratak u školu  – 15% popusta na novu kolekciju

Nova kolekcija Filmar, branda posvećenog dječjoj modi, olakšava mališanima povratak u školske klupe nakon dugih ljetnih praznika. Nakon nabavke školskih materijala potrebno je obogatiti šareni dječji ormar novim komadima odjeće kako bi se najmlađi osjećali ugodno i spremno upoznati nove prijatelje i riješiti sve zadatke koji su pred njima. A da i roditeljima bude što lakša priprema za novu školsku godinu, u periodu od 26.08 – 14.09.2019 snizili smo novu Filmar kolekciju za 15%.

Kolekcija je rađena od mekanog pamuka s elastinom, savršenom kombinacijom za cjelodnevno nošenje. Klasična bijela, siva i plava boja oplemenjene su pastelnim žutim tonovima dok se detaljima u jarkoj crvenoj boji i razigranim grafikama uvodi mališane u njihov svijet mašte. Popularne prugice  i točkice su i dalje jedan od glavnih motiva koje se provlače i kroz ovu kolekciju.

 

Filmar kolekcija jesen/zima 2019

Nova Filmar kolekcija uvodi mališane u pravu modnu avanturu. Raspon veličina za bebe od 68-86 i dječake i djevojčice od 2/3 do 13/14 omogućit će svim uzrastima udobnost pokreta kroz igru u modernim odjevnim komadima. Prirodni materijali primjereni su osjetljivoj koži djeteta, a zanimljiv dizajn nove kolekcije inspiriran je dječjim igrama. Komadi iz kolekcije po pristupačnim cijenama neće se uništiti nakon nekoliko pranje te će ih novi, mlađi uzrasti moći nositi godinama.

Za djevojčice, Filmar je kolekciju ispunio pamučnim majicama, haljinama i tajcama u neutralnoj bijeloj i sivoj boji uz dodatak tamnijih nijansi te popularne crvene i roze boje. Razigrane grafike i aplikacije raznih tekstura donose toplinu u koje će se djevojčice zaljubiti na prvi pogled.

Topla paleta boja dijela kolekcije za dječake stopila se s motivima najdražih dječjih igara i životinjica. Majice i trenirke u sivoj, maslinasto zelenoj, plavoj, crvenoj i žutoj boji prigodne su za prijelaz u hladnije, zimske dane.

Provjeri prodajna mjesta.

Kako biste bili informirani o svim akcijama prijavite se na CENTRA Newsletter. Za detalje pratite nas na Facebook i Instagram profilima.

Pogledajte ostale novosti!