Nakon proljetne elegacija, Jelena Pečin predstavlja modne klasike za svaku sezonu!

Nastavno na proljetnu kolekciju cvjetnih printeva i lepršavih materijala, CENTRA elegancija u ljetnom izdanju donosi dodatnu svježinu u jednako udobnim i zanimljivim kombinacijama, ali ovaj put za cijelu obitelj. Uz najtraženije prugice i pamučne majice, tu su i lepršavi materijali za bluze i haljine te elegantni modni dodaci branda Tosca Blu. Muška kolekcija nastavlja svoj gradski đir u casual stilu s kožnatim detaljima iz camel active ormara. U fokusu kolekcije su artikli vlastite ženske modne marke Tekstilprometa Modina i muške FM koje se ističu udobnošću i komotnim odjevnim veličinama. Dio kolekcije čine svevremenski klasici kao što su duge elegantne suknje i jednostavne haljine. Ljetne kombinacije prikladne su za slobodno vrijeme, ponajviše za ugodne gradske šetnje nakon uredskog posla.

CENTRA-elegancija-u-ljetnom-izdanju

Ljetna gradska scena živahnija je uz ljetne igre mališana kojima je udobnost najbitniija. Dječja kolekcija u ljetnom izdanju, također domaćeg branda – Filmar obuhvaća gotovo sve raspone veličina, za djecu od 1,5  do 12 godine, a sastoji se od bermuda, kratkih hlača i majica kratkih rukava te haljina za djevojčice. Pamučna odjeća popularnih printeva i cvjetnih uzoraka lako se kombinira s jednobojnim komadima te omogućuje mališanima da sami jednostavno slažu svoje prve odjevne kombinacije.

CENTRA-ljeto2018-dječja-kolekcija-filmar

Uživajte u elegantnim i ugodnim outfitima za dvije gerenacije i odvažite se s njima opušteno u gradsku vrevu!

CENTRA-elegancija-u-ljetnom-izdanju

Ljetna kolekcija također je snimljena u suradnji s modnim fotografom Franjom Matkovićem, a cijelu kolekciju i cijene artikala možete provjeriti ovdje.

Navedene cijene su redovne. Za sve upite po pitanju raspoloživosti artikla uvijek smo vam na raspolaganju na Facebook Instagram profilima.