Uključi se u naš nagradni natječaj i postani dio CENTRA styling tima!

Biti prijateljica, majka, kćer, poslovna žena… sve su to uloge koje neopaženo “odigramo svaki dan”. Pridruži se nagradnom natječaju “CENTRA styling tim”, opišite nam koja je tvoja najdraža uloga i osvoji stiliziranje s modnom savjetnicom Almom Premerl Zoko u CENTRA i Moderato prodavaonicama.

CENTRA-styling-tim-Alma-Premerl-Zoko

Uživaj u kombiniranju outfita, jer ćeš najbolji dobiti na poklon! Vrijednosti outfita koji možeš izabrati je do 1.000,00 kn.

CENTRA-styling-tim-outfit-proljeće-2018

Za sudjelovanju u nagradnom natječaju potrebno je:

 1. Kliknuti na link http://bit.ly/CENTRA-nagradni-natječaj
 2. Ispuniti sva polja, opisati svoj stil odijevanja.
 3. Kliknuti pošalji/submit.

Najkreativnije natjecateljice ili natjecatelje ćemo kontaktirati za stiliziranje s modnom savjetnicom Almom, a outfite po želji, u definiranom cjenovnom rangu ćete dobiti na poklon.

Odijeni se za svoju najdražu ulogu!

CENTRA-styling-tim-Alma-Premerl-Zoko

Dobitnice nagradnog natječaja:

 • Tamara Pucarić (Zagreb)
 • Monika Ferenčak (Zagreb)
 • Miriam Jurčev (Split)
 • Senka Klemen (Osijek)

Molimo dobitnice da nam se jave u inbox na CENTRA Facebook stranici s osobnim podacima kako bismo dogovorili daljnje korake. Čestitamo! 🙂

Stiliziranje će biti organizirano u dogovoru s pobjednicama i stilisticom Almom Premerl Zoko. Obzirom da je natječaj organiziran sa svrhom promocije branda CENTRA i Moderato, fotografije dobitnica i njihovih outfita iz CENTRA ili Moderato prodavaonica će se koristiti u marketinške svrhe uz osobnu privolu sudionika. Za sve upite u vezi ove stavke možete nam se dodatno javiti.

Pravila nagradnog natječaja

Članak 1. PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Priređivač nagradnog natječaja “CENTRA styling tim” je Tekstilpromet d.d., Ulica grada Gospića 1A, 10000 Zagreb; OIB 16529207670. Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka.

Članak 2. SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Ostvarivanje promidžbe maloprodajnih formata CENTRA i Moderato poduzeća Tekstilpromet d.d.

Članak 3. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj “CENTRA styling tim” traje od 19. travnja do 29. travnja 2018. u 23.59 h, dok će imena dobitnika biti objavljena na web stranici www.centra.hr najkasnije 5. svibnja.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudjelovati mogu svi građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, stariji od 18. godina na dan zaključenja nagradnog natječaja koji posjeduju Facebook profil čije ime i prezime odgovara podacima na osobnoj iskaznici. Pravo osvajanja nagrade u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici grupacije Tekstilpromet d.d. (Tekstilpromet, Lauris moda d.o.o, Galeb d.d., ProSport89 d.o.o), kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

Članak 5. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

 1. Kliknite na link http://bit.ly/CENTRA-nagradni-natječaj
 2. Ispunite sva polja
 3. Kliknite pošalji/submit

Članak 6. FOND NAGRADA

Fond nagrada uključuje besplatno modno savjetovanje sa stilisticom Almom Premerl Zoko i 4 outfita u vrijednosti do 1.000,00 kn, po izboru natjecatelja.

Članak 7. ODABIR I OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Dobitnika nagradnog natječaja bira stručni žiri Organizatora. Nagrađeni mogu biti svi Facebook korisnici koji su ispunili upitnik pristupnice za CENTRA styling tim (http://bit.ly/CENTRA-nagradni-natječaj). Kriterij odabira dobitnika bit će kreativnost opisa stila odijevanja – ovisno o životnim ulogama. Stiliziranje će se odvijati u CENTRA prodavaonicama koje će biti definirane na kraju nagradnog natječaja, a ovisit će o preferencijama sudionika i mogućnostima Organizatora.

Članak 8. UVJETI POD KOJIMA SE NAGRADNI NATJEČAJ MOŽE PREKINUTI

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni Facebook profila CENTRA.

Članak 9. NAČIN NA KOJI SUDIONICI NAGRADNOG NATJEČAJA PREUZIMAJU NAGRADE

Dobitnici će obavijest o nagradi dobiti putem objave na Facebook profilu i web stranici www.centra.hr s pozivom da dostave svoje osobne podatke u inbox (ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt broj) u roku od 48 sati od objave dobitnika. Ako Organizator ne uspije ostvariti kontakt s dobitnikom u roku od 5 dana od objave dobitnika, Organizator zadržava pravo izbora novog dobitnika.

Članak 10. PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, natjecatelji su suglasni da se njihovi osobni podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u roku od 2 godine. Podaci sudionika na Facebook i Instagram profilu koristit će se u svrhu objave dobitika natječaja i promocije CENTRA ponude i trgovina na digitalnim kanalima. Prihvaćanjem ovih pravila, sudionik pristaje biti obaviješten marketinškim aktivnostima o provedbi ovog natječaja. Osobni podaci sudionika koristit će se isključivo u svrhu izbora dobitnika nagradnog natječaja CENTRA styling tim. Sve dodatne aktivnosti vezano za korištenje osobnih podataka sudionika bit će ostvarene isključivo uz dodatne privole sudionika.

Članak 11. PRAVILA

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na Facebook stranici CENTRA(notes). Organizator zadržava pravo promijene pravila nagradnog natječaja te je to dužan objaviti na Facebook stranici branda (https://www.facebook.com/CENTRAbuditeutrendu/).

Članak 12. NEPODIJELJENE NAGRADE

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje od 10 sudionika, nagrada neće biti dodijeljena tj. Organizator ima pravo otkazivanja nagradnog natječaja.

Članak 15. ODGOVORNOSTI

Organizator ne preuzima odgovornosti za:

 • bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;
 • (ne)funkcioniranje Interneta ili Facebook stranice https://www.facebook.com/CENTRAbuditeutrendu/ i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja; .
 • ukoliko sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba. Organizator ima pravo takve sadržaje ukloniti ili prijaviti bez obrazloženja. Organizator također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

Članak 16. POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 17. U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.