Održalo se treće modno savjetovanje CENTRA styling tima na Trgu Gaje Bulata 5, Split

Nakon našeg drugog CENTRA styling tim nagradnog natječaja u organizaciji maloprodajnog lanca Tekstilprometa koji se održao u Osijeku zaputili smo se u sunčani Split gdje smo upoznali našu treću pobjednicu.

Treća dobitnica modnog savjetovanja s Almom i CENTRA outfita u vrijednosti od 1.000,00 kn je Miriam iz Splita.  Miriam nam je otkrila da se voli igrati stilovima i modom. Najviše voli nositi haljine i komplete i kombinirati različite modne stilove. Preferira elegantno s daškom glamura, ali da je udobno. Kreativnost u odabiru modnih outfita joj je jača strana s obzirom na to je po profesiji spisateljica i autorica.

Na modnom savjetovanju Miriam je naučila kako su joj uske hlače prijatelj građe, morske pruge ne debljaju i da joj preklop na haljini savršeno naglašava siluetu. Savjete koje je dobila povećat će znanje i  kreativnost koju Miriam ima oko biranja svakodnevnih outfita.

Miriam nas je posebno oduševila u modernoj traper haljini i cvjetnoj haljini na preklop branda Soyaconcept koje su divno naglasile siluetu i istaknule preplanuli ten.

CENTRA styling tim – Miriam i Alma

CENTRA styling tim – Miriam i Alma

Kombinacija crvenih hlača i crne lepršave majice na volane donio joj je osmijeh, jer kao što već znamo nije bila ljubiteljica uskih hlača.

CENTRA styling tim – Miriam i Alma

Kako se savjetovanje bližilo kraju, sve veća dilema bila je oko izbora pobjedničkog outfita. Njezina dobitna kombinacija bile su bijele hlače  i košulja ispod koje smo maštovito zavezali maramu kao top. No ipak je pamučna mornarska haljina branda Modina na jedno rame bila apsolutni favorit od samoga početka modnog savjetovanja.

CENTRA styling tim – Miriam i Alma

CENTRA styling tim – Miriam i Alma

Čestitke Miriam možete poslati putem Facebook profila CENTRA. Gdje se ujedno možete raspitati za dostupnost robe, ponajviše ako vam se neki od odjevnih komada posebno svidio.