Fotkaj novi CENTRA katalog i osvoji poklon bon od 300,00 kn!

Fotkaj novi katalog “Obitelj u Centri” dok uživaš u pregledu nove kolekcije, podijeli sliku u komentaru objave na linku http://bit.ly/2NB1SAj, jer najbolje tri fotografije nagrađujemo poklon bonom od 300,00 kn!

Pravila nagradnog natječaja

Članak 1. PRIREĐIVAČ NAGRADNOG NATJEČAJA

Priređivač nagradnog natječaja “CENTRA foto natječaj ” je Tekstilpromet d.d., Ulica grada Gospića 1A, 10000 Zagreb; OIB 16529207670. Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka.

Članak 2. SVRHA NAGRADNOG NATJEČAJA

Ostvarivanje promidžbe maloprodajnih formata CENTRA, CENTRA mini i Moderato poduzeća Tekstilpromet d.d.

Članak 3. TRAJANJE NAGRADNOG NATJEČAJA

Nagradni natječaj “CENTRA foto natječaj” traje od 14.9.2018. do 18.9.2018. u 23.59h.

Članak 4. PRAVO SUDJELOVANJA U NAGRADNOM NATJEČAJU

Sudjelovati mogu svi građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, stariji od 18. godina na dan zaključenja nagradnog natječaja koji posjeduju Facebook profil čije ime i prezime odgovara podacima na osobnoj iskaznici. Pravo osvajanja nagrade u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici grupacije Tekstilpromet d.d. (Tekstilpromet, Lauris moda d.o.o, Galeb d.d., ProSport89 d.o.o), kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

Članak 5. KAKO SUDJELOVATI U NAGRADNOM NATJEČAJU

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je fotografirati CENTRA katalog “Obitelj u Centri” – jesen/zima 2018. u ambijentu u kojem uživate u pregledavanju nove kolekcije.

  1. U komentar objave na linku http://bit.ly/2NB1SAj postavite vlastitu sliku CENTRA kataloga u svom domu/na poslu/vrtu/gdje god
  2. Tri najbolje fotografije prema ocjeni CENTRA tima bit će nagrađene poklon bonom

Članak 6. FOND NAGRADA

Fond nagrada uključuje 3 CENTRA poklon bona u iznosu od 300,00 kn iskoristivi u prodavaonicama CENTRA, CENTRA mini i Moderato u Hrvatskoj.

Članak 7. ODABIR I OBJAVA DOBITNIKA NAGRADNOG NATJEČAJA

Dobitnika nagradnog natječaja bira stručni žiri Organizatora. Nagrađeni mogu biti svi Facebook korisnici koji su postavili sliku u komentaru objave “CENTRA foto natječaj”. Kriterij odabira dobitnika bit će kreativnost, a jedan dobitnik ima pravo na osvajanje samo jedne nagrade. Osobe s istim prezimenom smatraju se obitelje te samo jedna osoba u tom slučaju ima pravo na osvajanje nagrade.

Članak 8. UVJETI POD KOJIMA SE NAGRADNI NATJEČAJ MOŽE PREKINUTI

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni putem CENTRA web stranice i Facebook profila CENTRA.

Članak 9. NAČIN NA KOJI SUDIONICI NAGRADNOG NATJEČAJA PREUZIMAJU NAGRADE

Dobitnici će obavijest o nagradi dobiti putem objave na Facebook profilu i web stranici www.centra.hr s pozivom da dostave svoje osobne podatke u inbox (ime, prezime, adresu prebivališta i/ili boravišta, kontakt broj) u roku od 48 sati od objave dobitnika. Ako Organizator ne uspije ostvariti kontakt s dobitnikom u roku od 72 sata (3 dana) od objave dobitnika, Organizator zadržava pravo izbora novog dobitnika.

Članak 10. PUBLICITET

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, natjecatelji su suglasni da se njihovi osobni podaci mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u roku od 2 godine. Podaci sudionika na Facebook i Instagram profilu koristit će se u svrhu objave dobitika natječaja i promocije CENTRA ponude i trgovina na digitalnim kanalima. Prihvaćanjem ovih pravila, sudionik pristaje biti obaviješten marketinškim aktivnostima o provedbi ovog natječaja. Osobni podaci sudionika koristit će se isključivo u svrhu izbora dobitnika nagradnog natječaja CENTRA foto natječaja. Sve dodatne aktivnosti vezano za korištenje osobnih podataka sudionika bit će ostvarene isključivo uz dodatne privole sudionika.

Članak 11. PRAVILA

Pravila nagradnog natječaja objavljena su na web stranici www.centra.hr.

Članak 12. NEPODIJELJENE NAGRADE

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje od 10 sudionika, nagrada neće biti dodijeljena tj. Organizator ima pravo otkazivanja nagradnog natječaja.

Članak 15. ODGOVORNOSTI

Organizator ne preuzima odgovornosti za:

  • bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;
  • (ne)funkcioniranje Interneta ili Facebook stranice https://www.facebook.com/CENTRAbuditeutrendu/ i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja; .
  • ukoliko sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba. Organizator ima pravo takve sadržaje ukloniti ili prijaviti bez obrazloženja. Organizator također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.

Članak 16. POREZI

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 17. U SLUČAJU SPORA

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.