Izabrali smo dobitnike camel active giveawaya!

Zadatak

  1. U komentaru Facebook objave označi mušku osobu kojoj želite pokloniti camel active etui i napiši nam destinaciju na koju s njim želiš otputovati.
  2. Budi kreativan!
  3. Uz destinaciju navesti i shop u kojem želite preuzeti nagradu. (hint)

Čestitamo svim dobitnicima!

Odlukom žirija smo odlučili podijeliti 22 nagrade od prethodno dogovorenih 20! Svoje nagrade možete preuzeti od ponedjeljka na prodajnim mjestima koje ste naveli u komentaru (camel active Avenue Mall, City Center one west, Gajeva 2 i Portanova Osijek). Prilikom preuzimanja nagrade potrebno je pokazati osobnu iskaznicu. U slučaju da se osobna iskaznica i ime dobitnika ne podudaraju, osoba prema članku 12. pravila nagradnog natječaja nema pravo na preuzimanje nagrade.

Iznimno za natjecatelje koji su naveli CENTRA shop, napominjemo da ih nagrada čeka u camel active shopu, Portanova u Osijeku.

Dobitnici nagradnog natječaja:

Pravila Facebook nagradnog natječaja

Članak 1. Organizator nagradnog natječaja

Organizator nagradnog natječaja je Tekstilpromet d.d., Ulica grada Gospića 1a, 10000 Zagreb; OIB 16529207670. Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije sponzoriran ili promoviran od strane Facebooka.

Članak 2. Svrha nagradnog natječaja

Ostvarivanje promidžbe camel active branda čiji je ekskluzivni zastupnik Tekstilpromet d.d.

Članak 3. Trajanje nagradnog natječaja

Nagradni natječaj traje od 22. studenog do 29. studenog  2017.  u 23.59 h, dok će imena dobitnika biti objavljena 30. studenog  na Facebook stranici Camel Active- Croatia (https://www.facebook.com/Camel-Active-Croatia-1646737575572914)

Članak 4. Pravo sudjelovanje

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju imaju svi građani Republike Hrvatske s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, stariji od 18. godina na dan zaključenja nagradnog natječaja koji posjeduju Facebook profil te prate službenu Facebook stranicu Camel Active – Croatia. Pravo osvajanja nagrade u nagradnom natječaju nemaju zaposlenici Tekstilpromet d.d., Lauris moda d.o.o. , Top Sport d.o.o. i Galeb d.d. kao niti jedna druga osoba koja je sudjelovala u pripremi ovog nagradnog natječaja.

Članak 5. Upute za sudjelovanje
  1. U komentaru objave vezane za nagradni natječaj označi mušku osobu kojoj želite pokloniti camel active etui i napiši nam destinaciju na koju s njim želiš otputovati
  2. Uz destinaciju na koju želite otputovati potrebno je  navesti i shop u kojem želite preuzeti nagradu
  3. 20 najkreativnijih odgovora osvaja kožnati etui
Članak 6. Nagradni fond

Fond nagrada uključuje 20 camel active kožnatih etuija.

Članak 7. Odabir i objava dobitnika

Dobitnika nagradnog natječaja bira stručni žiri Organizatora. Nagrađeni mogu biti svi koji su ostavili komentar na Facebook profilu Camel Active –  Croatia u razdoblju od 22. studenog  do 29. Studenog u skladu s pravilima.  Ime i prezime sudionika koji osvaja nagradu i prodavaonice u kojoj preuzima nagradu, bit će objavljeno na Facebook profilu Camel Active –  Croatia, najkasnije 1.12.2017.

Članak 8. Uvjeti pod kojima se nagradni natječaj može prekinuti

Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. U slučaju prekida sudionici će biti obaviješteni putem Facebook profila (Camel Active –  Croatia).

Članak 9. Način preuzimanja nagrade

Nagrade se preuzimaju na prodajnom mjestu od 4.12. do 6.12.2017. Dobitnici će obavijest o nagradi dobiti putem objave na Facebook profilu. Dobitnici su obvezni javiti se u inbox da osobnim podacima (ime, prezime i konkat broj). Ako Organizator ne uspije ostvariti kontakt s dobitnikom u roku od 5 dana od objave dobitnika, Organizator zadržava pravo izbora novog dobitnika ili zadržavanja nagrade.

Članak 10. Publicitet

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da njihovo ime, prezime (kao javni Facebook podaci) mogu od strane Organizatora objaviti i koristiti bez naknade u slikovnom materijalu bez posebne naknade u roku od 1 godine na Facebook i Instagram profilu. Prihvaćanjem ovih pravila, sudionik pristaje biti obaviješten marketinškim aktivnostima o tijeku ovog natječaja, kao i o drugim informacijama iz ponude tvrtke Tekstilprometa d.d.

Članak 11. Pravila

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na Facebook stranici Camel Active –  Croatia. Organizator zadržava pravo promijene pravila nagradnog natječaja te je to dužan objaviti na Facebook stranici branda (https://www.facebook.com/Camel-Active-Croatia-1646737575572914/).

Članak 12. Nedodijeljene nagrade

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje od 40 sudionika , nagrade neće biti dodijeljena tj. Organizator ima pravo otkazivanja nagradnog natječaja. Osobe koje su u zadnjih godinu dana ostvarile nagradu putem online nagradnog natječaja u organizaciji Tekstilpromet d.d. ne ostvaruju pravo na osvajanje nagrade. U slučaju da se ime i prezima dobitnika ne podudara s imenom i prezimenom na osobnoj iskaznici, nagrada neće biti isporučena dobitniku.

Članak 15. Odgovornosti

Organizator ne preuzima odgovornosti za:

  • bilo koje posljedice koje su nastale kao rezultat zloupotrebe sadržaja od strane sudionika i zloupotrebe sustava pri funkcioniranju natjecanja na štetu sudionika ili treće osobe;
  • (ne)funkcioniranje Interneta ili Facebook stranice https://www.facebook.com/Camel-Active-Croatia-1646737575572914/ i posljedice (ne)funkcioniranja bez obzira na razlog (ne)funkcioniranja;
  • ukoliko sadržaj kreiran od strane Sudionika krši prava, patente ili zaštićene žigove trećih osoba. Organizator ima pravo takve sadržaje ukloniti ili prijaviti bez obrazloženja. Organizator također ima pravo bez obrazloženja ukloniti sve sadržaje koji predstavljaju diskriminaciju, pogrdni sadržaj i vrijeđanje na rasnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi po vlastitoj prosudbi.
Članak 16. Porezi

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Članak 17. U slučaju spora

U slučaju spora između Organizatora i sudionika nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu.